In de media

Een overzicht van artikelen in andere media, die door mij zijn geschreven of over mij gaan.

Backpackgek.nl
Claudia en Freek bloggen over reisverhalen en ervaringen op backpackgek.nl. Ze interviewden mij over wonen en reizen in China.

Bezoek China
Voor Bezoek China schreef ik een aantal artikelen over Wuhan, waaronder een overzicht van de vier overgebleven boeddhistische kloosters in de stad en mijn favoriete wandeling door de stad.

Changjiang Daily
De grootste krant van Wuhan interviewde mij over het leven als buitenlandse in deze snel veranderende metropool.

China2025
Ik ben als Managing Editor en vaste blogger actief bij China2025.nl, het Nederlandse China-crowdblog.

Expedia Reisblogs
In dit interview vertel ik over wonen in China, bijzondere gebruiken en de plek die je niet mag overslaan als je China bezoekt.

Ik ben Zwanger & Kindje Klein
“De favoriete site van toekomstige mama’s” en de site “voor trotse mama’s met stoere baby’s” plaatsten een aantal van mijn blogs over zwanger zijn en kinderen opvoeden in China.

Literaire Toerist
Voor Literaire Toerist, een website over literaire en culturele reisbestemmingen, bezocht ik de woning van Lao She, één van China’s meest vooraanstaande literair auteurs van begin 20e eeuw – de website van Literaire Toerist is inmiddels uit de lucht gehaald. Lees dit blog hier op Judithinchina.com.

Noord-Hollands Dagblad
Het Noord-Hollands Dagblad publiceerde in 2007 een interview in de papieren krant over mijn reiservaringen in China.

OneWorld
OneWorld, de grootste Nederlandse website over mondiale verbondenheid en duurzaamheid, interviewde mij voor een achtergrondartikel over de luchtkwaliteit in Nederland.

Ons Noord-Holland
Onsnh, het online ondernemersplatform van Noord-Holland, interviewde mij in de rubriek “10 vragen aan” over mijn werk in China.

De Skriemer
Het jaarboek van de Vereniging Oud-Wervershoof publiceerde het verhaal over mijn zoektocht naar Jan Buis, een verre voorvader van mij die begin twintigste eeuw werkzaam was als katholiek missionaris in Shandong.

WWAM BAM
“Western Women & Asian Man, Breaking All Molds” is een crowdblog door westerse vrouwen die een relatie met een Aziatische man hebben. Voor dit blog schrijf ik over zaken die ik zelf op dit gebied meemaak (Engelstalig).