Winactie: win een overnachting in Shanghai Hotel Holland!

7

(143) Winactie Shanghai Hotel

Deze winactie is inmiddels gesloten.

Hoewel Nederland en China een lange relatie hebben, waren Chinese horeca-ondernemers tot voor kort vrijwel alleen actief in de traditionele Chinese restaurantbranche. Daar komt langzaam verandering in. Zo wordt in Rotterdam momenteel het European China Center ontwikkeld en is er in Delft het Shanghai Hotel Holland.

In het Shanghai Hotel Holland kun je overnachten in Chinese stijl. Het hotel heeft vier sterren en is een 100% Chinese investering. Hoewel het gebouw er niet Chinees uitziet, is het interieur ontworpen door een Chinees designbureau. Het hotel straalt een moderne en luxe sfeer uit, met traditionele Chinese accenten. Daarnaast kun je in het Shanghai Garden Restaurant restaurant uitstekend dineren in verschillende Chinese stijlen en staan er op het ontbijtmenu gerechten zoals noedels en traditionele Chinese rijstepap, naast een westers ontbijtaanbod. Uniek in Nederland!

Lijkt het je wel wat om eens in Chinese stijl te overnachten, of wil je iemand anders blij maken met een nachtje weg in eigen land? Van het Shanghai Hotel Holland mag ik één lezer blij maken met een gratis overnachting in een weekend voor twee personen, ter waarde van €59 ! De voorwaarden zijn als volgt:

 • Eén nacht verblijf voor 2 personen in een double of twin deluxe kamer;
 • Exclusief ontbijt (kan worden bijgeboekt voor €13,50 p.p.);
 • Exclusief toeristenbelasting van €2,40 p.p.p.n. (dit dient bij aankomst te worden voldaan);
 • Aankomst in een weekend op vrijdag of zaterdag in de periode 1 april – 30 september 2015 (m.u.v. weekend 17/18 april);
 • Boeking op basis van beschikbaarheid.

Wat moet je doen om hier kans op te maken? Slechts het volgende:

 1. Laat in een reactie onder dit bericht weten met wie je graag in Shanghai Hotel Holland zou willen overnachten en waarom;
 2. Volg de Facebook pagina van Shanghai Hotel Holland;
 3. Laat bij je reactie een geldig e-mail adres achter, zodat ik contact met je op kan nemen als je de gelukkige winnaar bent.

(143) Winactie Shanghai Hotel-1

Deze actie loopt tot maandag 9 maart 23:59 uur (Chinese tijd) en is open voor alle lezers van dit blog. Uit alle reacties kies ik via een random generator een winnaar. Deze wordt met de eerstvolgende post bekend gemaakt.

7 comments on “Winactie: win een overnachting in Shanghai Hotel Holland!

 1. Anita H. schreef:

  Hartstikke leuk. Even er tussenuit. Ik wil hier graag een vriendin (Rita) mee verrassen. Een nieuwe omgeving verkennen is altijd leuk en ik kan ook genieten van de luxe van een hotel. Dat het een Chinees hotel is maakt het extra bijzonder.

 2. Diane Dekker schreef:

  Lijkt me heerlijk!! Heb nog nooit van het Shanghai Hotel gehoord, maar alles wat Chinees is vinden wij leuk en lekker, dus dit waarschijnlijk ook! En Delft is ook nog eens zo’n heerlijke stad, wij willen heel graag!!

 3. Tamara schreef:

  Wat leuk een stukje China in Delft. Delfts blauw meets chinese red. Het is nu 10 jaar geleden dat ik in Shanghai was. Ik maak een tripje naar memory lane, zonder 10 uur in het vliegtuig te zitten 🙂

 4. Myrthe schreef:

  Wat een leuke prijs! Het lijkt mij heel leuk om te overnachten in het Shanghai hotel! Ik volg het hotel op Facebook (zie mijn email adres voor mijn achternaam 🙂 ). Ik ben nog nooit in Delft geweest, dus het lijkt me hartstikke leuk om een weekendje Delft te verkennen vanuit het prachtige Shanghai hotel!

 5. Nicetobeout schreef:

  Wat bijzonder! Ik doe graag mee met de winactie om dit eens zelf te gaan ervaren. Uiteraard volgt er daarna een mooie blog!

 6. Roel Roosen schreef:

  Ik zou graag met mijn beste vriend willen. Gezellig 2 dagen naar Rotterdam. Dat lijkt ons super gaaf!

 7. John schreef:

  Waarom het Shanghai Hotel Holland? Ik zou graag met mijn vrouw willen overnachten in het hotel omdat:

  Ik nieuwsgierig ben naar dit nieuwe hotel en de Chinese beleving en inrichting. En Rotterdam is een prima stad om te verblijven. Verder is het een ideale manier om alvast weer te wennen aan een Chinees hotel omdat we dit jaar zullen verblijven in China. Wellicht nog in Shanghai zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.