Waarom zetten Chinezen deze dingen tegen hun auto aan?

2

In China loop je regelmatig tegen dingen aan die je in Europa nooit tegen zou komen. Meestal gaat het om zaken die hier simpelweg anders werken dan thuis, of om verschillen in de oosterse en westerse cultuur. Negen van de tien keer spreekt het voor zich wat er aan de hand is, soms is echter volkomen onduidelijk waarom bepaalde dingen in China gaan zoals ze gaan. Hieronder daarvan een voorbeeld, waarbij ik jullie weer uitnodig om met mij mee te denken:

Het goede antwoord wordt met de eerstvolgende post bekend gemaakt!

2 comments on “Waarom zetten Chinezen deze dingen tegen hun auto aan?

  1. Kees schreef:

    het moet wel om die plassende honden gaan, want het is echt algemeen bekend dat iedereen weet dat de Chinese honden een onbedwingbare voorkeur hebben voor het plassen tegen autobanden. een ware plaag, en dit vooral in de (grotere) steden. op het platteland gaat de voorkeur van de hond meer uit naar de banden van riksha’s en zware transportfietsen. de internationaal befaamde wetenschapper Dr. Fu Young Chen Jr. is op dit onderwerp gepromoveerd en heeft daarmee veel goed gedaan voor het begrip van dat chineeshondenbandenplasgedragsyndroom.

  2. Lana schreef:

    Hihi! Fijn om weer met dit soort zaken geconfronteerd te worden… Ik heb het nooit geweten. Ik ga je poll volgen, want ik ben na 6 jaar eigenlijk wel benieuwd 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.