Wat doen deze ouderen op zondag in het Zhongshan park?

Beijing heeft veel parken, en zestigplussers kunnen voor slechts 150 Yuán (nog geen 2o Euro) een kaart aanschaffen waarmee ze een jaar lang onbeperkt toegang tot alle parken krijgen. Veel ouderen maken daar gebruik van en gaan wekelijks of zelfs dagelijks naar een park om tài​jí​quán​ (tai chi) te beoefenen, om samen te zingen of dansen bij krakende muziek uit transistorradiootjes. Het Zhōngshān park is het meest centraal gelegen park in Beijing, en geniet op zondag een bijzondere belangstelling van Chinese ouderen. Maar wat doen ze daar toch iedere week?

Het goede antwoord wordt met de eerstvolgende post bekend gemaakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.