Wat is het daadwerkelijke doel van deze advertentie?

2

Op vrijwel alle openbare plaatsen in China plakken mensen lukraak advertenties aan. Dat gaat van ‘kamer te huur’ advertenties tot mensen die aanbieden om een waterput in je achtertuin te komen slaan, en alles wat daar tussen zit. Je zou de openbare ruimte in China kunnen vergelijken met de aanprikborden die bij de ingang van Nederlandse supermarkten hangen.

De meeste advertenties spreken voor zich. Laatst liep ik echter tegen een advertentie aan waarvan ik maar niet weet wat ik er nou van moet denken. Zie hier een foto met vertaling:

Oprecht verzoek om hulp

Ik, Zhu Li, 30 jaar, 1.70 lang, ben getrouwd met een man uit een rijke familie. Mijn man is onvruchtbaar, en dit is een goede troef voor zijn familie om ons geen erfenis toe te kennen. Om geschillen te voorkomen ben ik op zoek naar een gezonde man met een goed karakter om mij te bevruchten. De details kunnen we per telefoon bespreken. U dient mij te bezoeken en ik zal u ¥500.000 betalen als bewijs van integriteit. Als ik daadwerkelijk zwanger ben betaal ik u ¥1.500.000 ter compensatie. Daarna zullen we geen contact meer met elkaar hebben en zo elkaars gezinsleven niet beïnvloeden! U draagt geen juridische verantwoordelijkheid! Notaris nummer 1067886.

Jullie kunnen dus weer met mij meedenken:

Het goede antwoord wordt met de eerstvolgende post bekend gemaakt!

2 comments on “Wat is het daadwerkelijke doel van deze advertentie?

  1. Simone schreef:

    Niet heel discreet met foto erbij?!

  2. Kees schreef:

    nu heb ik nauwelijks ervaring met betaalde sex, of eigenlijk helemaal niet, maar het lijkt mij gek dat het dáár om zou gaan. hoewel, Azië, je weet het niet…
    maar goed, geen prostitue dus en hier ga je natuurlijk niet enthousiast opbellen: die hebben toch óók soa’s en zo, in Peking! nee, die mevrouw meent het echt, dunkt mij.
    maar je weet het niet… zo kun je toch nog aardig opgelicht worden,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.