Wat Judith in China doet: een filmpje!

1

Een belangrijk onderdeel van mijn werk is het organiseren van training workshops en seminars voor het Europese MKB in China. Deze gaan altijd over hoe Europese bedrijven hun intellectueel eigendom in China kunnen beschermen. Een leuke baan, waarvoor ik het hele land doorreis.

Onlangs heb ik het maken van een filmpje gecoördineerd, waarin je ziet  hoe wij in China werken en tegen welke problemen Europese bedrijven aanlopen. Kijk hier zelf wat bedrijven in Guangzhou, Shanghai, Qingdao en Beijing daarover te zeggen hebben. De oplettende kijker zal zelfs even een flits van ondergetekende voorbij zien komen!

One comment on “Wat Judith in China doet: een filmpje!

  1. John schreef:

    Voorbij komen “in beeld”, maar ook in een op een bureau liggend documentje?

    John.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.