Winactie: win 30 Euro shoptegoed bij Pixum!

7

(123) Winactie Pixum

Deze winactie is inmiddels gesloten.

Als je in het buitenland woont of veel reist dan maak je veel foto’s, met je camera of telefoon. Deze kun je natuurlijk makkelijk delen via social media en op foto’s gerichte online platforms zoals Instagram, Flickr en Pinterest: fantastische manieren om een groot publiek te bereiken voor je foto’s.

Zelf heb ik door de jaren heen een aardige collectie China foto’s opgebouwd, waaronder mooie foto’s van de kust in Hong Kong, groene vergezichten op de Bashang Hoogvlakte, de vlagceremonie op Tian’anmen en natuurlijk de oude kerkgebouwen in Shandong. Het is handig om deze online te bewaren en delen, maar de ‘goede oude tijd’ waarin je je foto’s pas kon zien als het rolletje ontwikkeld was, waarna je ze in een album plakte, dat had toch ook wel wat.

Gelukkig zijn er tegenwoordig meer dan genoeg opties om digitale foto’s af te drukken. Een online platform waar je je foto’s op allerlei manieren tastbaar kunt maken is Pixum. Bij Pixum kun je niet alleen foto’s printen, maar ze ook als mooie wanddecoratie laten afdrukken op acrylglas of canvas, verschillende soorten fotoboeken samenstellen of wenskaarten en kalenders maken. En daarmee zijn we er nog niet, want Pixum biedt ook creatievere opties. Denk daarbij aan een kaartspel met je eigen foto’s, koelastmagneten en t-shirts.

Mocht je al je foto’s met je telefoon maken en deze nooit overzetten naar je computer dan is er nog geen man overboord; Pixum heeft een mooie app beschikbaar waarmee je foto’s direct vanaf je telefoon af kunt laten drukken.

Voor ieder wat wils dus, en daarom is het mooi dat ik van Pixum één lezer blij mag maken met een shoptegoed van €30! Wat moet je doen om hier kans op te maken? Slechts het volgende:

 1. Laat in een reactie onder deze post weten hoe jij het tegoed zou besteden, dus wat voor foto’s je op welke manier af zou willen laten drukken.
 2. Vergeet niet om bij je reactie een geldig e-mailadres in te vullen, zodat ik contact met je op kan nemen als je de gelukkige winnaar bent.

Deze actie loopt tot woensdag 22 oktober 2014 23:59 uur (Chinese tijd) en is open voor alle lezers van dit blog. De winnaar wordt gekozen via een radom generator en wordt met de eerstvolgende post bekend gemaakt.

7 comments on “Winactie: win 30 Euro shoptegoed bij Pixum!

 1. bodyl oosterholt schreef:

  leuk zeg! ik zou het gebruiken om de fotos van de wereldreis van mijn vader af te laten drukken, hij is altijd op reis en ik zou mijn nichtje van 2 jr graag een “opa” album geven zodat hij er toch een beetje is 🙂

 2. Marieke schreef:

  Een rapportage van de trouwdag van mijn beste vriendin! Ze trouwt toch maar snel binnenkort en heeft geen fotograaf kunnen regelen. Het zou wel heel leuk zijn, haar met een fotoboek met zelfgemaakte foto’s te kunnen verrassen!

 3. Denise schreef:

  Wat leuk! Ik zou een leuke fotoboek samenstellen met foto’s van de 50e verjaardag van mijn moeder.. En uiteraard zal ik het fotoboek cadeau doen aan mijn moeder.. Wat zal ze blij zijn:)

 4. Esther schreef:

  Eind vorig jaar liep ik stage in Beijing. Sinds ik weer in Nederland ben wil ik al een hele tijd een fotoboek maken van mijn tijd in China. Nog steeds heb ik dit niet gedaan en het tegoed zou me dwingen om het nu eindelijk eens te doen. Hoogtepunten zouden het bezoek aan Shanghai en Xi’an zijn maar ook het dagelijks leven in Beijing.

 5. Nicetobeout schreef:

  Ik doe graag mee en zou mijn mooiste natuurfoto’s willen afdrukken in een fotoboek.

 6. onderdeappelboom schreef:

  Evident voor ons: we krijgen China niet uit ons lijf na ons bezoek deze zomer. We zijn net de woonkamer aan het inrichten en ik kijk momenteel op een gigantisch blanke muur waar een grote China-poster perfect op zou passen. Tenzij de kinderen om een deursticker van China vragen voor op hun slaapkamertje; dan zou ik daar wellicht voor bezwijken.
  Bedankt voor de wedstrijd!

 7. Linda van den Berg schreef:

  Hey Judith!
  Filip en ik zijn net terug uit Amerika. Wij hebben daar een roadtrip van 2700 mijl gemaakt in 3 weken tijd. Wij zijn o.a. bij de Grand Canyon geweest en daar hebben we ontzettend mooie foto’s gemaakt. Zou graag eentje op een canvas laten drukken voor aan de muur 🙂
  xx Lin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.