Win een set retroprints van Fotofabriek!

4

219-winactie-fotofabriek

Deze winactie is inmiddels gesloten.

Als je in het buitenland woont of veel reist dan maak je veel foto’s. Deze kun je natuurlijk makkelijk delen via social media zoals Instagram, Flickr en Pinterest; fantastische manieren om een groot publiek te bereiken voor je foto’s.

Zelf heb ik door de jaren heen een aardige collectie China foto’s opgebouwd, waaronder foto’s van Maolaria en ander antiek op de Panjiayuan markt, het verlaten dorp Zhaojiatai, hutongs in Beijing en bruiden in Qingdao. Het is handig om deze online te bewaren en delen, maar de ‘goede oude tijd’ waarin je je foto’s pas kon zien als het rolletje ontwikkeld was, dat had toch ook wel wat.

Gelukkig zijn er tegenwoordig meer dan genoeg opties om digitale foto’s af te drukken. Een online platform waar je je foto’s op allerlei manieren tastbaar kunt maken is Fotofabriek. Hier kun je niet alleen foto’s laten printen, maar bijvoorbeeld je mooiste vakantiefoto’s in een agenda of kalender op laten nemen of kiezen voor één van de creatievere opties, waaronder multomappen met een eigen foto of retroprints.

Van Fotofabriek mag ik één lezer blij mag maken met zo’n setje retroprints!

Zelf mocht ik ook een set retroprints maken, en ik kan zeggen dat het uploaden en aanpassen van de foto’s erg gemakkelijk gaat. De site geeft duidelijk aan of de kwaliteit van je foto’s goed genoeg is, de levering gaat snel en de kwaliteit is zeker oké.

Wat moet je doen om kans op een set retroprints te maken? Slechts het volgende:

 1. Laat in een reactie onder deze post weten welke foto’s je als retroprints af zou willen drukken: foto’s van je laatste vakantie, familiekiekjes of een leuk overzicht van het afgelopen jaar? Alles is mogelijk!
 2. Vergeet niet om bij je reactie een geldig e-mailadres in te vullen, zodat ik contact met je op kan nemen als je de gelukkige winnaar bent.

Deze actie loopt tot vrijdag 12 augustus 2016 23:59 uur (Chinese tijd) en is open voor alle lezers van dit blog met een (post)adres in Nederland, België of Duitsland. De winnaar wordt met de eerstvolgende post bekend gemaakt.

4 comments on “Win een set retroprints van Fotofabriek!

 1. Merel schreef:

  Ah, leuk! Vorige week ben ik teruggekomen uit Canada. Ik zou m’n favoriete foto’s (wat nog moeilijk kiezen wordt haha) heel graag willen afdrukken. Als polaroids is dat natuurlijk extra leuk om vervolgens op te hangen. Ik doe zeker mee 🙂

 2. Willem Van der Voort schreef:

  Ik zou prints willen van foto’s door de jaren heen.

 3. Kris10 schreef:

  Lijkt me leuk om onze wc helemaal vol te hangen met polaroids van al onze vrienden! Of een de muur langs de trap vol foto’s van onze reizen naar Mexico, Noorwegen, Portugal …

 4. Linda schreef:

  Van onze tocht door Myanmar hebben we nog steeds geen mooie prints gemaakt……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.