Win een exemplaar van de vernieuwde Dominicus China reisgids!

6

Deze winactie is inmiddels gesloten.

Greep je vorige week mis met de winactie voor de tentoonstelling van He Jiang? Niet getreurd, vandaag maak je kans om op een andere manier impressies van China op te doen!

China is een enorm uitgestrekt land met een zeer grote variatie aan reisbestemmingen. Of je nu van stedentrips houdt, graag de plaatselijke cultuur ervaart, de lokale keuken wilt proeven of juist de wilde natuur in wilt trekken; China biedt voor ieder wat wils.

Nu zijn er veel reisgidsen over China verkrijgbaar, en één daarvan is de Dominicus China reisgids. Dit handige boek vertelt je niet alleen hoe je China op verschillende manieren door kunt reizen, maar geeft ook veel achtergrondinformatie over onder andere religie in China, Chinese kunst en cultuur, geschiedenis en de Chinese keuken.

De China reisgids is onlangs geüpdate (2016), en geschreven door sinologe Inge Jansen. Sinds haar eerste reis naar China in 1993 heeft Inge duizenden kilometers door het land afgelegd; ervaringen waar jij met deze reisgids gebruik van kunt maken.

Ben je zelf van plan om China beter te leren kennen? Dan heb ik goed nieuws: ik mag twee exemplaren van de Dominicus China reisgids weggeven! Om hier kans op te maken hoef je slechts het volgende te doen:

 1. Laat in een reactie onder dit blog weten wat jouw favoriete reisbestemming in China is. Dit mag een plaats of bezienswaardigheid zijn die je al eens hebt bezocht, of die je graag zou willen bezoeken;
 2. Laat bij je reactie een geldig e-mailadres achter, zodat ik contact met je op kan nemen als je één van de winnaars bent;
 3. Niet verplicht maar wat ik wel leuk zou vinden, is als je deze winactie deelt via social media.

Voor inspiratie kun je eventueel hier kijken, in de blogs die ik schreef over onbekende bestemmingen in Beijing. Of lees het interview dat Backpackgek.nl plaatste over mijn reiservaringen en favoriete bestemmingen in China.

Deze actie loopt tot vrijdag 14 april 2017 23:59 (Chinese tijd) en is open voor alle lezers van dit blog met een (post)adres in Nederland. De winnaars worden in het eerstvolgende blog bekend gemaakt.

De winnaar van de winactie van vorige week is Herman! Herman, je hebt inmiddels bericht van me ontvangen. De Koppelkerk zal de toegangskaarten direct naar je toesturen. 

6 comments on “Win een exemplaar van de vernieuwde Dominicus China reisgids!

 1. Hans Keijzer schreef:

  De gobi woestijn en de Mogao-grotten bij Dunhuang zou ik graag nog eens met eigen ogen zien.
  Wens je nog een reislustig en vredig jaar 2017 van de Haan toe.

 2. Sylvia schreef:

  Lijkt mij een handig boek! Zou hem graag ontvangen als inspiratie voor een volgende reis! Ik zou ook graag de Chinese muur zien, en miljoenenstad Sjanghai. Hoop dat ik nog op tijd ben, weet niet of China nu voorloopt met de tijd of later is.

 3. Ans Stier schreef:

  Ik zou graag de Chinese muur willen zien

 4. John schreef:

  Dominicus reisgidsen, die zijn er al zolang ik reis, en dat is al meer dan 40 jaar. Ik denk dat we nog de gids “Ardeche” hebben liggen op zolder. Maar als er alleen van de Ardeche al een gids is, dan zouden er van China al wel 30 moeten zijn. Dat maakt nieuwsgierig hoe ze China in een enkel boekje stoppen en dus dingen we mee naar de gids. Ik zou graag de natuurlijke bezienswaardigheden van Yunnan eens willen bekijken. Met behulp van de Dominicus gids….

 5. C.K. schreef:

  Beste Judith,
  Zon, zee, strand & resort was jarenlang de favoriete vakantie van ons gezin, dacht ik…
  Maar op verzoek van mijn oudste dochter die graag een andere vakantie wilde in een land met een totaal andere cultuur zijn we (moeder, 2 dochters van 17 & 18 jaar) de grenzen gaan verleggen. Om meerdere redenen werd Beijing de gewenste bestemming. Ondertussen hebben we geboekt voor juli en grijpen alles aan om ons goed voor te bereiden, zo ook je blogs. Nog nooit hebben we zoveel voorpret en zin in een vakantie gehad. Het heeft mij mijn nieuwe baan gekost (contract werd niet verlengt omdat ik in het hoogseizoen op vakantie ging maar blijkbaar niet mocht en ik had al geboekt), maar ik weet zeker dat het ergens goed voor is. China is het land van de toekomst en nu ook mijn toekomst. Ik moet nog uitzoeken in welke tempel het succesvolst een wens kan worden vervuld zodat ik bij thuiskomst verzekerd ben van mijn droombaan. Of staat die tip wellicht in de reisgids 🙂 ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.