Maak kans op een fotoposter op textiel!

8

Deze winactie is inmiddels gesloten.

Door de jaren heen heb ik een aardige collectie China foto’s opgebouwd. Onder andere van de prachtige Bashang-hoogvlakte even buiten Beijing, dagjes in Wuhan en Hong Kong, en mijn interessantste Chinglish foto’s. Deze foto’s heb ik natuurlijk goed opgeslagen en kun je digitaal op een openbare Flickr pagina zien, maar het kan ook leuk zijn om mooie foto’s op een bijzondere manier tastbaar te maken.

Gelukkig zijn er tegenwoordig meer dan genoeg opties om digitale foto’s tastbaar te maken. Een online platform waar je je foto’s op allerlei manieren kunt laten afdrukken is Drukwerknodig. Hier kun je foto’s tastbaar maken op verschillende manieren. Denk aan ingelijste foto’s, kalenders en posters, maar ook meer bijzondere fotoproducten, waaronder fotobehang en roll-up banners.

Van Drukwerknodig mocht ik een foto op textielposter uitproberen. En deze keer besloot ik om geen China herinnering tastbaar te maken, maar een persoonlijke.

Tijdens het eerste levensjaar van ons zoontje, heb ik iedere week een foto gemaakt. Een wekelijkse groei-update, zogezegd. Deze 52 weekfoto’s heb ik op textiel laten drukken:

De online editor waarmee je foto’s kunt uploaden en bewerken is erg gebruiksvriendelijk. Je ziet duidelijk hoe het eindproduct eruit komt te zien, en of de kwaliteit van de afbeelding voldoet. Ook is duidelijk aangegeven waar de latjes waar de textielposter aan bevestigd wordt komen, zodat je het plaatsen van de foto’s daarop af kunt stemmen.

De kwaliteit van mijn afdruk was prima, en het ophangsysteem waaraan je de afdruk bevestigen krijg je er los bij geleverd. Deze is van mooi hout, je bevestigt de poster aan de balkjes met magneetjes. Erg handig!

Van Drukwerknodig mag ik één lezer blij maken met zo’n textielposter, formaat vrij te kiezen. Wat moet je doen om hier kans op te maken? Slechts het volgende:

 1. Laat in een reactie onder deze post weten welke foto of afbeelding jij graag op deze manier af zou laten drukken
 2. Niet verplicht maar wat ik wel leuk zou vinden, is als je deze winactie deelt via social media
 3. Laat bij je reactie een geldig e-mailadres achter, zodat ik contact met je op kan nemen als je de gelukkige winnaar bent

Deze actie loopt tot woensdag 9 september 2020 23:59 uur en is open voor alle lezers van dit blog met een (post)adres in Nederland. De winnaar wordt met het eerstvolgende blog bekend gemaakt.

8 comments on “Maak kans op een fotoposter op textiel!

 1. Machteld Stilting schreef:

  Ik zou dan een poster willen van het moment dat mijn Chinese adoptiezoon zijn biologische moeder en broertje voor het eerst ziet. Een heftig en prachtig moment tegelijk.

 2. betty schreef:

  Wat mooi,ik moet kiezen tussen onze trouwfoto,foto van de kinderen of een reisfoto. Ik ga er nog even over nadenken. Deze groeifoto’s zijn ook prachtig!

 3. Reinier schreef:

  Ik ga ook voor de trouwfoto!

 4. AnnaB schreef:

  We hebben vorig jaar een reis gemaakt naar China en Vietnam. Een foto van die reis op deze manier afgedrukt, zou een mooi aandenken zijn.

 5. Marten Groot schreef:

  Een foto van mijn kinderen

 6. Annemieke V. schreef:

  Oh, dat is niet moeilijk! Een mooie trouwfoto van mij en mijn man! En ik weet ook al waar ik die wil ophangen, boven de bank in de woonkamer 😃

 7. Frederique schreef:

  Ik zou een mooie poster willen maken van de foto’s van onze reis door Zuid-China vorig jaar.

 8. vegakookdagboek schreef:

  Wat een leuk idee, die groeifoto’s 🙂
  Zelf zou ik graag een foto van mijn kat Luna op posterformaat willen hebben. We hebben haar helaas op 11 augustus in moeten laten slapen, dus dit zou een mooie manier zijn om haar te herinneren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.