Blog #300: Maak kans op een Chinees pakketje!

Besteedde ik onlangs nog aandacht aan het zesjarig bestaan van dit blog, vandaag plaats ik de alweer de driehonderdste post sinds JudithinChina.com in januari 2012 van start ging!

De tijd vliegt, en er zijn inmiddels heel wat verhalen voorbij gekomen. De afgelopen periode waren jullie het meest geïnteresseerd in mijn tips voor romans over China, in Chinese eigenaardigheden en hoe trouwen in China in zijn werk gaat.

China is een fantastisch land om over te schrijven, omdat het nog steeds volop in ontwikkeling is en soms maar met moeite richting vindt. Dingen die in westerse ogen absurd zijn kom je hier overal tegen, tot in de kleinste details van het dagelijkse leven. Dit is voor mij een bijna onuitputtelijke bron van verhalen: ik zit nooit verlegen om inspiratie maar heb eerder moeite om te bepalen waar ik níet over zal schrijven.

Ik ben blij met al mijn trouwe lezers en met jullie reacties, en zou na zes jaar bloggen en 300 blogposts graag eens horen wat jullie nu eigenlijk van dit blog vinden. Daarom heb ik een lezersonderzoek opgesteld, waarin je aan kunt geven voor wat voor inhoud je dit blog bezoekt, wat voor soort blogs je vaker voorbij zou willen zien komen, en over welke onderwerpen je juist minder graag leest.

Die informatie kan ik gebruiken om de inhoud van Judithinchina.com in de toekomst beter af te stemmen op jullie, het lezerspubliek. Het gaat om een kort onderzoek van 15 vragen, invullen kost ca. 10 minuten.

KLIK HIER OM HET ONDERZOEK TE STARTEN

Bij blog #100 werd een Chinees pakketje verloot, en dat doen we bij blog #300 gewoon weer! Onder alle lezers die het lezersonderzoek invullen, wordt onderstaand pakketje verloot:

  1. Een set ansichtkaarten met schilderijen van de Snowland Art School. Met deze kaartenset wordt het behoud van de school gesteund. Lees daarover meer in deze blogs: (1) en (2).
  2. Een portemonneetje met de slogan ‘Dien het Volk’ en de iconische afbeelding van Mao.
  3. Een geurzakje met Tibetaanse kruiden, dezelfde kruiden die gebruikt worden in Tibetaanse kloosters. Om de sokkenla mee op te frissen. Ook hiermee wordt de Snowland Art School gesteund.
  4. Een klein blikje wànzǐqiānhóng, het Chinese equivalent van Nivea-crème. De naam betekent ‘duizenden kleuren paars en rood’, oftewel ‘ kleurenpracht’. En het blikje is ook al zo mooi!
  5. Een Chinese snack: witte chocolade met zeewier, voor de durfal.

Als je kans op dit pakketje wilt maken, kun je aan het einde van het onderzoek je je contactgegevens achterlaten. Maar ook als je geen interesse in dit pakketje hebt, nodig ik je van harte uit om het onderzoek in te vullen.

Het onderzoek loopt tot 25 april 2018 en is open voor alle lezers van dit blog met een (post)adres in Nederland of België. De winnaar van het pakketje wordt gekozen via een radom generator en wordt via dit blog bekend gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.